قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

بهترین راه برای جلوگیری از پیری زودرس

ویتامین E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از بافت‌های بدن در مقابل آثار مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیب‌های شیمیایی محافظت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 15
کد خبر: ۱۰۹۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، اولگا چونتونوا متخصص تغذیه در روسیه در مقاله‌ای می‌نویسد که ویتامین E یک ویتامین زنانه نامیده می‌شود، از پیری زودرس محافظت می‌کند.

اولگا چونتونوا، متخصص تغذیه در مقاله‌ای به این نکته اشاره می‌کند که چرا ویتامین E را زنانه می‌نامند و چگونه می‌توان کمبود آن را در بدن جبران کرد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: «ویتامین E در واقع اغلب «ویتامین زنانه» نامیده می‌شود. این ویتامین از بدن در برابر پیری زودرس محافظت می‌کند و به تولد نوزادی سالم کمک می‌کند. کمبود ویتامین E منجر به اختلال در عملکرد تولید مثل می‌شود.

وی افزود: مشکلات اصلی کمبود این ویتامین موجب دیستروفی عضلانی و همچنین اختلال در هماهنگی حرکات و مهمتر از همه، بدتر شدن بینایی است. پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد، مو کدر می‌شود و شروع به شکستن می‌کند.

این ویتامین خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و از بافت‌های بدن در مقابل آثار مخرب رادیکال آزاد برخی از ترکیب‌های شیمیایی محافظت می‌کند.

این متخصص تغذیه غذا‌های حاوی ویتامین E را بادام، کلم بروکلی، ماهی قزل‌آلا، فلفل دلمه‌ای، روغن جوانه گندم، آووکادو برشمرد. این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: به استثنای مصرف مشترک با ویتامین D می‌توان ویتامین‌ای را با دیگر ویتامین‌ها مصرف کرد، همچنین ویتامین‌های A و C برعکس با ویتامین E سازگاری دارند و ویتامین‌ای برای افراد مبتلا به صرع تجویز نمی‌شود./همشهری آنلاین

ارسال نظر